Повернутися до звичайного режиму

УВАГА! БЮДЖЕТ УЧАСТІ -2019. СТАРТУВАЛО ГОЛОСУВАННЯ

Відсьогодні у Покрові розпочалося голосування за визначення найкращих ініціатив мешканців міста. Цьогоріч на вибір земляків подано 21 проект. Усі вони отримали позитивну оцінку Експертної групи і допущені до голосування.

Дотримуючись умов міської Програми парципаторного бюджетування, більшість проектів спрямовані на створення комфортного середовища, поліпшення спортивної та культурної інфраструктури міста, урізноманітнення дозвілля покровчан. Детально дізнатися про перелік проектів, їхній зміст та авторів можна на веб — платформі http://pokrov.ci.org.ua/projects.

За вказаним посиланням кожен мешканець Покрова, який досяг 18-річного віку, може зробити і свій вибір на користь одного з проектів.

Ми маємо 24 дні, аби обрати найзатребуваніші ідеї.

Голосування триватиме до 30 травня, а вже 3 червня будуть названі переможці Бюджету участі — 2019. Усі вони мають бути реалізовані за рахунок міського бюджету до кінця календарного року.

Тож не будьте байдужими, обирайте проект, який вважаєте найактуальнішим, та голосуйте!

Нагадаємо, Програма парципаторного бюджетування діє у місті з 2016 року.

- Це новий етап розвитку Покрова, який дає реальну можливість кожному мешканцю особисто брати участь у розвитку міста. Щороку зростає як число поданих проектів, так і кількість учасників голосування. Радує, що містяни беруть активну участь у розбудові Покрова, - зазначає міський голова Олександр Шаповал.

Впродовж двох попередніх сезонів бюджету участі міським коштом реалізовано чотири важливих ініціативи — оновлено спортивну базу клубу “Аякс”, забезпечено сучасними технічними засобами народний історико-краєзнавчий музей ім. М. Занудька, на площі ім. І.Сірка встановлено Wi-Fi та облаштовано у бібліотеці Центр підтримки молодої сім'ї.

Саме зараз вирішується, які проекти стануть переможцями цьогорічного громадського бюджету. Вплинути на результат може кожен голос. Долучайтеся!

Прес-служба міського голови.

просимо вас підтримати наш проект - СИСТЕМА "ІНТЕРАКТИВНА ПІДЛОГА/СТІНА", яка необхідна для розвитку логічного та креативного мислення школярів.

Ми під номером - 0009

ваша підтримка дуже важлиа для нас!

Кiлькiсть переглядiв: 408