BEAUTIFUL SUMMER CAMP

З метою популяризації вивчення іноземної мови та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів у КЗ «НВО» було організовано англомовний загін «Smile» на базі літнього пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", у якому діти мали змогу поглиблювати знання іноземної мови, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

Основна мета роботи англомовного загону - зацікавити дітей вивченням іноземної мови, допомогти подолати психологічний та мовний бар'єри. Саме тому було підібрано завдання розважального та розвивального характеру, різноманітні презентації, ігри, пісні, скоромовки, вірші, мультфільми та казки.

Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Вихованці змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній атмосфері.

Також проводилися заняття з англійської мови, основною метою яких було формування комунікативної компетенції. Приділялася особлива увага розвитку творчих здібностей вихованців, було використано ігри, парні та групові форми роботи, які збагачують лексичний запас дітей, формують комунікативні вміння. Перегляди фільмів, мультфільмів, проектні роботи, конкурси, читання та обговорення займали особливе місце. Вихованці набули досвіду спілкування, який передбачав не лише мовлення, а й жести, міміку, рухи. Під час виконання проектів діти опанували додатковий мовний матеріал - лексику за темами, мовні кліше.

Завдяки цьому вдалося створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення дітей до вивчення англійської мови. Англомовний загін дав змогу вихованцям вивчати англійську мову у цікавій формі, весело провести час з друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію.

Позитивним є той факт, що саме ігрова діяльність, неофіційна атмосфера, відсутність оцінок пробудили інтерес до вивчення іноземної мови та високу активність у дітей.

/Files/images/IMG_20190604_123933.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 327